Kedves Barátunk, Barátnönk!
örömmel tudatom Veled, hogy 1998 június 16-án hivatalosan megalakítottuk a Trivenetói Olasz-Magyar Kulturális Társaságot, melynek székhelye a velencei Magyar Tiszteletbeli Fokonzulátuson található. Mint elnök írok Neked és ismertetem Veled a társaság igazgató tanácsának összeállítását: Bertoli Antonio (elnök-helyettes), Rossi Anna (titkár), Corciulo Roberto (kincstárnok), Érszegi Márk, Spinello Ildikó és Hegyesy Beatrix (tanácsosok)

Az igazgató tanács felajánlotta a tiszteletbeli elnöki tisztséget Zoppas Enrico velencei tiszteletbeli magyar fokonzul úrnak, aki szívesen elfogadta a megbízást.

Azért, hogy könnyebbé tegyük a tagokkal való kapcsolattartást, majdnem minden megyében e fentieken kívül megválasztottuk a társaság megyei képviselojét is. Itt mellékelem pontos névsorukat telefonszámukkal együtt. Minden más információért a hozzád legközelebbi képviselohöz fordulhatsz.

Társaságunk célja az, hogy Olaszország és Magyarország között fejlessze a különbözo szintu kulturális kapcsolatokat. Ez így nagyon egyszeruen tunik, a valóságban ehhez a munkához Rád is szükségünk van, azaz a Te közremuködésedre, de foleg az ötleteidre számítunk.

Ha te is a "Trivenetói Olasz-Magyar Kulturális Társaság" tagja szeretnél lenni, akkor arra kérünk, hogy a postai folyószámlánkra /14312300/ fizesd be a folyó évi tagsági díjat, azaz 30,00 eurót, (intézményeknek és más társaságoknak a tagsági díj 100,00 euró) és a személyi adataid felhasználásához szóló hozzájárulásod a bemutatkozó lappal együtt jutassd el a címünkre.

Ezt követoen elküldjük Neked tagsági igazolványodat, a tagok névsorát és folyamatosan tájékoztatunk a társaságunkkal kapcsolatos hírekrol.

Remélve, hogy hamarosan Társaságunk tagjaként köszönthetlek, szívélyes üdvözletem küldöm:


Szabó Katalin
Elnök


Bemutatkozó lap letöltése (file pdf 444 Kb)